Ja då har man skaffat sig en blogg...

Ja det blev och skaffa sig en blogg idag. Jag tyckte det var dax. Har suttit här i någon timme och försökt göra sidan som jag vill ha den men det gick åt helvete så det väntar jag med tills jag hittar någon som kan det här med html och skit..haha..Inte min grej det där. Svårt det här vet inte riktigt hur allt funkar och vad man ska skriva riktigt...Men men det lossnar väll med tiden antar jag..

Kommentarer
Postat av: Lotta

Visst är det en hel vetenskap? Michelle får hjälpa mig jämt och ständigt, haha. Men hon är skitduktig på det! Hon ger dig gärna både tips och hjälp. Vill fråga om jag, Michelle o Kim får länka till din blogg från våra sidor? Största kramen till min goe Andreas!!!

2008-09-17 @ 01:27:36
URL: http://lottagotti.blogg.se/
Postat av: Andreas

Ja det e fan inte lätt..Hehe..Ja du har tur:) Jag kan noll om html och sånt skit så jag tar gärna emot tips och hjälpler Klart ni får länka:) Ta en fika imorgon? Jag kanske ska en snabbis till götet imorgon;)Kramis

2008-09-17 @ 01:52:08
Postat av: Lotta

WTF!!! Och detta läser jag NU! Haha, ja du kommer väl hit igen hoppas jag.

2008-09-18 @ 01:01:13
URL: http://lottagotti.blogg.se/
Postat av: Andreas

Polaren körde upp själv och jag fick hålla studion öppen här så det blev inget Göteborg för min del. Men det lutar nog åt att jag får åka ner över en helg och leta lokal om vi inte får svar på någon inom det snaraste:) Iofs götet vill man alltid åka till sveriges trevligaste stad!!

2008-09-18 @ 01:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0