Lite uppdates about my life..

Nytt år nya tag säger jag bara och hoppas detta kan bli ett toppen år på alla plan.
Det nya året började underbart ialf i sällskap med en ny underbar tjej som jag har träffat. Det började med att hon kom och köpte en hundvalp för c:a 2.5år sen av mig och det var min lilla favvo valp hon köpte och sedan dess har vi hållt kontakten men inte blivit färdiga till och träffas för jag fuckade upp ett helt år med mina äventyr och sen har bägge varit upptagna vid ett par tillfällen och lite sånt. Men nu ialf tog vi tag i saken och träffades.
Hon kom ner till mig dagen innan nyårsafton och silken underbar kväll/natt det var. Vi satt och drack lite "champagne" och hade det mysigt och sen kom första kyssen och den kommer jag alldrig att glömma. Sen hade vi en lika underbar nyårsafton och en sådan trevlig nyårsafton har jag inte haft på många år.
Och sen följde jag med henne upp till Karlskoga på söndagen och åkte hem på fredagen eller vidare till Göteborg skulle fixa lite grejor i studion där uppe och sen fixade vi till studion i Örebro under veckan så den blev mysig. Det var en underbar vecka. Sitter här på studion i Kristianstad nu med ett leende på läpparna och fjärilar i magen. Var längesen jag kände såhär för någon. Det tog 2år men den som väntar på något gott väntar alldrig förlänge så jag e så glad att vi äntligen har träffats även om vi bara träffas lite nu så känns det ändå underbart. Hoppas det kan växa fram ett förhållande mellan oss i framtiden för jag känner att den här tjejen kan jag gå långt med och hon har presic allt som jag har sökt hoss en tjej men alldrig funnit. Hon är trevlig, snäll, vacker, sexig, söt ja hon är och har presic allt!

Annars leker livet som vanligt. Har legat mycket sjuk nu mellan jul och nyår och senast i helgen. Men nu känner jag mig frisk och hoppas det kan stanna så också för orkar inte vara sjuk nått mer längre. Så nu har livet börjat rulla på igen efter alla helger och skit som har varit. Nästa år är det fan Thailand som gäller över jul och nyår.

God fortsättning gott folk. Time to work some och sen åka hem.

RSS 2.0