Fan!!

Och hur fan får man det som d ser ut som det gör på youtube?
Så det bara e att trycka på play.nu blev det bara en länk
Skitsamma det går ialf  att lyssna på låten........................................

Kommentarer
Postat av: Lotta

HAHAHA! Det där har Michelle försökt lära mig i ett halvår nu, o glömmer det lika fort igen. Men jag tror det är så här: Kopiera youtubelänken, ha din bloggsida med "skapa" öppen, klicka på den lilla knappen till höger om "lägga upp bild-knappen", klistra in lr kopiera (det står nog?) och tryck på uppdatera längst ner på "skapa-sidan" GULP...hoppas det var rätt. Största kramen till dig!

2008-09-18 @ 01:06:05
URL: http://lottagotti.blogg.se/
Postat av: Andreas

Haha det vill inte funka och mitt tålamod är inte det bästa så jag skiter i det tills imorgon..hehe..Det är en hel vetenskap detta här;)

2008-09-18 @ 01:16:09
Postat av: Michelle

Hahah Mamma är för rolig när hon ska förklara saker. Gör så här istället, ha ditt inlägg uppe. Tryck upp ett nytt internät och gå in på youtube- den låten du ska ha/videon - sen till höger om filmen står det "embed" den "Koden" som står i den långa embed rutan kopierar du, nu när du har den kopierad. Trycker du upp det inlägget som du håller på med. Bredvid "knappen" där man lägger upp bilder, till höger finns en annan knapp som heter HTML tryck upp den. Nu öppnas ett nytt fönster, där klistrar du in "embed koden" och trycker sedan på uppdatera (Fönstret försvinner nu). Nu syns det en fyrkantig gulaktig ruta. Detta är videon/låten. Och syns först när du publiserar inlägget. :) You can do it

2008-09-18 @ 20:15:52
URL: http://michellel.blogg.se/
Postat av: Andreas

Tack för förklaringen. Ska testa det sen:)

2008-09-18 @ 21:15:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0