Nattens låt!Eva Cassidy - Fields of Gold

Då var det söndag igen

Ja då var det söndag igen och måndag imorgon och ny vecka. Helgen har varit mycket trevlig och lungt. Och veckan bara sprang iväg tycker jag. Nu på tisdag blir det en liten tripp till Köping ett par dagar. Ska upp och få iordning i en tattoo studio där uppe.
Imorgon ska man till läkaren på morgonen. Hoppas få utskrivet sömntabletter så man kan börja sova om nätterna som det är nu sover jag 5h och är igång hela dagarna utan att bli något vidare trött och det är jobbigt och jag är rastlös hela tiden. Så nu får läkarna komma underfund med vad det är för fel på en. För det funkar inte i längden att gå och lägga sig halv 6-6 på mornarna och sedan upp klockan 11 igen. Nu funkar det men jag tror inte det funkar så länge till. Jobbigt har haft problem med sömnen sen jag var 18.
I övrigt är allt bra jag har inte mått såhär bra psykiskt på länge länge i mitt liv. Allt här i livet verkar falla på plats nu och allt har börjat funka normalt. Jag tar en sak i taget och jobbar med det och stressar inte. Jag kan handskas med problem på ett helt annat sett än vad jag har kunnat innan. Förra året när något gick snett så fick man ett hysteriskt utbrott och sen var det något som gick sönder och sen hade man ont i handen. Men nu ska det mycket till innan jag blir riktigt förbannad.
Ett stort problem med åren har varit ekonomin funkar inte den så funkar inte mycket i ens liv och har man haft förhållande så har det med blivit drabbat pga det. Man ligger och tänker och tänker på hur man ska komma ifatt och få allt betalt och jag har inte haft en registrerad inkomst på många år men på något sett har jag alltid kunnat hanka mig fram på mina affärer och sen har man lånat lite av föräldrarna.
Men har jag hittat något som jag tror man kan göra affärer på så har jag inte varit rädd för att satsa allt jag äger och har. För någongång hittar man rätt grej att hålla på med som nu och när man känner att inte det funkar längre då hittar man något nytt att hålla på med. Marknaden är stor gäller bara och snappa upp vad folk behöver och vill ha som inte kostar en förmögenhet. Kontakter har jag redan i Kina och USA på det mästa. Nu har jag kommit så långt att finansiering kan ordnas också om jag hittar något som jag tror på och det känns tryggt. Slippa ta från egen ficka.
Ett stort problem till här i livet har varit kärleken men det är med något jag tar som det kommer. Finns ingen anledning att stressa fram något som inte blir bra i längden.Så en sak jag har lärt mig här i livet är att man lär sig av sina misstag.
Och sen se alla misstag som en erfarenhet.
Och erfarenheter kan man alldrig få förmycket av här i livet.
Så nu vet man vad man inte vill va med om fler gånger här i livet
.Men vissa saker kommer man inte ifrån utan något problem finns där alltid att handskas med.
Men det kommer alltid något bra efter något som har gått åt helvete har jag märkt.
Så man får tänka possitivt!
För det funkar inte att gräva ner sig i problemen längre det kostar förmycket energi som man kan spendera på något som är kul istället

Timbuktu-Tack för kaffet ..heheVar tvungen o lägga upp denna videon den var så klockren..haha..Titta och njut..hehe

Då va det måndag och ny vecka

Blev inte så mycket gjort i helgen. Var ute och drack ett par White Russian i fredags och tog det allmänt lungt. Lördags hjälpte jag mamma lite och städade och sen satt man bänkad framför datorn:) Likaså på söndagen blev det en lugn dag framför datorn och idag sitter man på jobbet.
Se blir väll en allmänt lugn vecka inget planerat än så länge iofs brukar alldrig planera för alltid något som inte blir som man har tänkt sig och då blir man bara besviken när inget blir som man har tänkt sig. Så jag brukar ta en dag i taget lättare så tycker jag.
Blir antagligen en sväng till Göteborg i veckan och kolla lokalerna som vi har hittat. Om polaren har tid och köra vill säga annars får jag bege mig ner själv med tåg eller buss. Det löser sig nog på nått sätt:)


Nu funkade det..heheFyfan det funkade:) Jag bara tog något som jag kom på lite snabbt och det blev brandon från cky när han freestyle rappar så sjukt bra..haha

Schooby och EmiliaHär har vi Schooban och Emilia min bror och hans tjejs dotter.
Som jag är The Godfather åt*ler*
Detta är en gammal bild nu är hon över året och e uppe och går och full fart på hela tiden..hehe
Lägger upp en nyare bild sen:)

Idag verkar det vara en bra dag:)

Det har nog löst sig med lokal i Göteborg efter ett intensivt letande inatt och idag och ett par telefonsamtal så har det nog löst sig så vi kan öppna en studio i slutet på månaden. Och då har vi varit 4st som har fin kammat hela internet på lokaler..hehe..
Sen ringde min chef mig idag och jag kommer att få en anställning efter års skiftet. Nu har jag bara praktik och min lilla buissnes vid sidan om med tattoo grejor och piercing grejor och smycken och sen med tiden ska det startas en webshop med dessa grejor.
Men det har inte varit lätt att nå hit där man är idag. Många fel steg och misslyckande påvägen. Och hela förra året som var katastrof med droger och piller o shit men som tur var så tog jag mig i kragen och tog kontakt med öppenvård och föreslog själv att jag ville in på ett utrednings/behandlings hem i 3månader. 
Det var 3 hårda månader på det stället samtidigt som jag lärde mig en massa grejor.
Stället var öppet så jag kunde bara gå därifrån om jag hade velat men då hade jag sumpat allt så man fick ha stor självkontroll. Men jag var påväg därifrån ett par ggr kan jag erkänna. Men som tur va så stannade jag och full gjorde behandlingstiden. Men det var mycket hat och aggretioner i början när man kom dit och samtidigt som man e van att göra som man själv vill och dra vart man vill så blev det jobbigare än man trodde det skulle va. Men så gick det inte att göra på detta stället så det var bara att bita ihop o stanna.
Kan säga helgerna var värst när man blev sugen på ett krog besök och en kall öl. Men man fick slå ihjäl tiden med massor av film, sen hade jag min dator och internet annars hade jag dött och mobilen gick varm också när man hade tråkigt..hehe..
Och när jag flyttade ifrån det stället den 22 januari så ordnade polaren till mig som tatuerar i studion i Perstorp så jag fick hyra in mig där och sälja piercing smycken. Så från den dagen har jag varit i studion i stort varenda dag och efter en tid så på började jag praktik och sen har det flytit på med jobbet.
Sen har inte allt i livet varit så jättebra detta året men det är inget jag går in på nu.
Men utan studion och stöd från familj och vänner, öppenvård, kontakt personer och Pirate island så hade jag inte suttit där jag är idag och det har varit många timmars slit samtidigt som jag får hålla på med det som jag älskar att göra piercing, tatuering och affärer!
Shit va inte meningen att jag skulle skriva såhär mycket.hehe

Fan!!

Och hur fan får man det som d ser ut som det gör på youtube?
Så det bara e att trycka på play.nu blev det bara en länk
Skitsamma det går ialf  att lyssna på låten........................................

Musik och Minnen!!Bra låt det här. Detta är en låt som rullar på mp3 spelaren påväg till jobbet. Den är så jävla sann tycker jag.
Vad skulle livet vara utan musik?
Man skapar så mycket minnen med hjälp av musik ialf jag gör det. I varje förhållande och med vänner, med vänner som inte finns på denna jord mer, fester, festivaler, jobb, så finns det musik som man vilar sina minnen på. 
Vad jag än gör så finns där musik runt om kring mig hela tiden och med hjälp av musik skapar jag minnen.
Det är rätt skönt ibland o bara sitta och lyssna på gammla godingar och bara tänka tillbaka på gammla minnen roliga som sorgliga grejor som har hänt här i livet och skratta lite eller fälla en tår. Eller som nu ikväll ett par timmar på youtube och suttit och lyssnat lite gammal ocn ny musik:) Och nu är det bara skönt och få skriva av sig sina tankar.

Tattoo Lokal i Göteborg sökes AKUT!

Ja kedjan jag jobbar för ska öppna en studio i Göteborg så vi behöver ha tag i en lokal OMGÅENDE! Som vi kan öppna en studio i. Är inte så många som läser min blogg än men jag lägger ut lite trådar här och  var och hoppas man kan få ett napp någonstans:) Kan ha en liten tävling den som hittar en lokal åt oss ska jag ordna så att den får belöning i form av tatuering:)

Kommer skriva lite mer sen och lägga upp lite fler grejor:) Ska ner och gratta min morfar som fyller 92år idag..hehe..

Pirate Island Tattoo


Schooby min hund:)


Ja då har man skaffat sig en blogg...

Ja det blev och skaffa sig en blogg idag. Jag tyckte det var dax. Har suttit här i någon timme och försökt göra sidan som jag vill ha den men det gick åt helvete så det väntar jag med tills jag hittar någon som kan det här med html och skit..haha..Inte min grej det där. Svårt det här vet inte riktigt hur allt funkar och vad man ska skriva riktigt...Men men det lossnar väll med tiden antar jag..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0