Glömde...

Pirate Islands Tattoo´s hemsida börjar bli färdig nu också så gå gärna in och kika eller länka från era hemsidor eller bloggar:)

Adressen är: www.pirateislandtattoo.se


Hallå i natten eller i ottan....

Hallå gott folk!
Tänkte blogga en snabbis nu sen är det sängen som gäller..Fuck jag har lyckats vända på dygnen igen alltså.Nu sitter man här pigg om nätterna iofs så har jag inte ätit sömn medecine på den senaste månaden tänkte det var dax att hålla uppe med den ett tag.
Igår låg jag pall hela dagen och var uber sjuk ja jävlar jag bara sov och kall svettades och vaknade och var vaken typ en halv timme sen somnade jag igen och vaknade lika kall svettig om och om igen och jag hade ingen feber eller jo lite underfeber låg på 35.7 skumt och drömde helt sjuka drömmar och sen vaknade jag idag och var helt frisk typ....
Jag har typ inte tid att vara sjuk heller för har så in i helvetes med grejor att göra och affärerna rullar på som tusan. 
Som idag har jag lyckats byta till mig en telefon en brun w890i med 2gigs minne och sen har jag lyckats byta till mig en laptop som borde dyka upp här snart. Se om jag ska behålla den eller sälja den. Tror det blir att sälja den för har redan en av dom fetaste laptoparna på marknaden som jag köpte för ett år sen när jag skulle in på behandlingshemmet och det är fan ett under att den fortfarande har prestandard som dom nya som säljs nu. Sen har jag snöat fast på Ebay farlig sida den. Där har jag handlat mycket skoj under många år. Nu är det mest ädelstenar som jag sitter och handlar och har fullt med påväg hem ifrån andra sidan jordklotet. Det är kul när det händer något ialf. Tror affärerna kommer gå riktigt bra nu till och efter jul. 
Och satan vad tiden har gott snabbt för ett år sen satt jag på behandlingshem och var mer eller mindre ett vrak. Allt är en dimma kommer ihåg svagt att min kontakt person kom och hämtade mig här hemma och körde mig till b-hemmet och sen dom 2 första veckorna var hemska eller iofs inte den första veckan där inne för fuskade lite och tog med mig egna medicamenter   för visste om att jag inte skulle få någon benzo nedtrappning där inne så det skötte jag själv under första veckan så man var rätt yr där inne då. Jag vill inte skriva hur mkt jag tugga i mig men det var en heldel kan jag säga. Men konstigt nog märkte inte personalen något och det ska va utbildad personal?? Jag hade sett det direkt och jag har bara livets hårda skola som utbildning. Dom där inne har pluggat många år till ingen nytta för det var inte många där inne i personalen som som visste något om droger. Bara det dom hade läst i sina skolböcker..Hehe..Skrattretande.Dom som var riktigt bra i personalen där inne var självklart dom som hade varit ute på egna äventyr och varit fast i någon form av missbruk. Dom visste vad det handlade om. Det är sådant folk som man behöver när man är fast i skiten för dom vet vad man går igenom och dom stöttar en fullt ut istället för en moral kärring som kommer direkt från skolbänken född med en silversked i truten vad vet dom? Nej presic ingenting nada! Så är det bara.
Men jag tog mig igenom det och det e jag glad förr. Sen har inte detta året varit fel fritt men så är det. Huvudsaken är att jag inte har hamnat i fel fotspår och fuckat till det igen. Men det kommer jag alldrig att göra inte engång till. Detta året har varit ett av d bäst som jag har upplevt på senare dagar och många år. Jag har blivit en helt annan person än vad jag var förut. Så är det. Jag har faktiskt tänkt att lite längre fram i livet se om man kan jobba lite med ungdommar som har missbruks problem eller andra problem i vardagen. Kanske kunnat bli kontakt eller stödperson åt någon det hade kunnat varit kul faktiskt. Bara man kan hjälpa någon att få fötterna på jorden och ta tag i sitt liv som jag har lyckats göra.
Helvete nu sprang klockan iväg igen. Jag som skulle lägga mig tidigt och typ bara skriva några rader. Allt bara lossnar när man sätter sig här och skriver. Jaja nu måste jag sova 4-5h innan jag ska åka till jobbet.
Ha det bra gott folk. Natti eller godmorgon till dom som ska upp och jobba  nu snart.
Se om tiden räcker till att blogga lite senare idag med. Bye!

Måndag..

Ja då var det måndag igen. Det blev en lugn helg för jag låg hemma och va sjuk. Var lite små krasslig hela förra veckan faktiskt. Men igår när jag vaknade så hade allting släppt och det var skönt förutom att min morfars hund stog ute och skällde en hel timme igår förmiddags och jag verkligen hatar när hundar skäller och speciellt när jag vill sova. Och den hundjävlen stod och skällde i över en timme. Hade jag haft ett skjutvapen hemma så hade den inte levt många sekunder kan jag lova för det är inte förstagången det hände. En gubbe på 92år som knappt klarar ta hand om sig själv ska inte ha en hund så är det bara. Det blir en morgon när man får riktigt psykbryt på den hunden och då vågar jag inte svara på vad jag kommer göra med han. För mitt morgon humör är inte att leka med och iokm jag inte somnar föräns 4-5 på morgonen så sover jag som bäst vid 10-11 på förmiddagen  och den som väcker mig då får skylla sig själv. Men jag kommer inte göra illa hunden men man har god lust ibland.
Sen är jag van vid min Schooby han skäller nästan alldrig. Den kan va nångång när vi busar och nångång när han hör någon på gården men det är sällan och det är så skönt. För finns inget värre med en hund som skäller så fort någon eller något rör sig. Jag saknar den lilla Schooban faktiskt för jag har inte träffat han sen halloween helgen. Min pappa har han ute på landet där han bor och Schooban han trivs som fisken i vattnet när han får springa runt där med sina ekstolpar som är dryga 1.5-2m och väger 10-15kg det är så bakbenen lyfter när han springer med dom i munnen..Haha..Ser rätt skoj ut men satan silka nackmuskler han börjar få. Se nu till nästa vår ska jag bygga en springpool till han så han kan hänga ett par timmar i den varje dag så han blir lite tränad. Jag gjorde en sådan till han för ett par årsen när vi bodde i hus och där hängde han i 2-3h om dagen.
Nu kanske ni undrar vad en springpool är?
Jo det ska jag berätta: Man tar en båtfjäder som kan fjädras åt bägge hållen, så hänger man upp den i ett träd och sen tar man ett rep och binder i ändan på fjädern och sen mäter man ut så att hunden kan stå på sina bakben närden biter sig fast och i ändan på repet tar man en leksak typ en sådan knuta med massor av trådar och binder fast. Sen kan hunden stå där och gunga så tränar man i stort sett hela hunden på fysiskt och psykiskt. Och efter en 2-3h om dagen en tid så synd varenda muskel på hunden och blir riktigt fin. Presic som en människa som styrketränar. Men sen det viktigaste är att ALLDRIG stå och heja på hunden och hetsa han till att bita på repet för dågår det alldrig och få väck hunden därifrån. Utan ska va som jag gjorde med Schooban knäppte med fingret och sa att vi skulle gå in så släppte han. En bra grej med är att inte ha några tjuriga grannar i närheten för hunden kan göra rätt mycket konstig läten ifrån sig..Hehe..Låter som en brunstig kamel eller nått..Haha..
En bra grej att aktivera sin hund också med är weightpulling om den älskar att dra saker. En pitbull kan dra en bil hur lätt som helst faktiskt. Så det är några otroliga hundar med många skills. Gå ut på youtube och kolla om där är några filmer med hundar som kör weightpulling. Den grymmaste pitbullen jag har sett på en film drog 5600kg. Så att fatta vad mycket man hade kunnat använda en pitbull till igentligen istället för att smutskasta rasen. Tänk och ha en pitbull med på ett räddningsarbete för att dra bort grejor om det är typ en olycka där inte en maskin kan komma till eller typ ha en pitbull på varje dagis iokm dom älskar barn och vaktar sin "flock" så där hade ju inte kommit någon nära barnen som inte hade hört hemma där och i dagens samhäller kan det ju hända vad som helst när som helst så. Så jag tycker man borde dra nytta av rasen istället för att kasta skit och klanka ner på den faktiskt.
Oj nu snöade jag iväg igen när jag bara skulle skriva om helgen..Hehe..Kanske skriver mer sen måste jobba lite nu. Bye bye!

Tjo hopp!!

Hjärnan är helt tom på ord så jag kommer inte på något vettigt att blogga om. Jo föresten en sak har jag varit med om idag som nästan knäckte mig..Haha..Jag har suttit nu en tid och mailat med en kille som hjälper mig att lära mig det mästa om ädelstenar. Det var han jag köpte mina första stenar av som var något att ha. Jag har lärt mig en heldel och denna killen verkar vara en av dom kunnigaste i hela Sverige kan jag säga utan att skryta om han. Killen frågade mig idag att jag skulle gissa hur gammal han var så jag drog till med 30-35år kändes som den åldern skulle stämma in rätt bra. Men det visade sig att killen är bara 16år gammal och kan presic allt om ädelstenar och säljer stenar till juvelerare och har egna kontakter direkt från gruvorna m.m. Så den killen har ju sin framtid på det torra. Jag skrev det till han: " att jag kan inte mer än säga grattis du kommer att gå långt och du kommer nog inte behöva jobba så många år i ditt liv"  . 
En annan började med att ta hem mobilskal vid den åldern och sålde till polarna där lyckades jag ta mig in på nått sätt utan företag så jag kunde beställa men fråga mig inte hur. Innan dess började jag i mellan stadiet och handla högtalare och lite sådant. Så man har väll haft lite affärs sinne sen man var liten. Men det var ju inte direkt att man handlade med ädelstenar presic..Hehe..Synd man inte visste vad man vet nu för då hade jag slösat varenda öre jag hade haft på StarWars leksaker och lagt undan dom i obrutna förpackningar tills idag och tjänat en hacka. Men det visste man ju inte då att det skulle bli så populärt och eftertraktat. Men jag har lite sånna leksaker som jag har gömt undan på äldre dagar för att se om det kan bli värt nån slant sen när det blir tomt på pansionkontot..Haha! . Annars får väll barnbarnen ha dom att leka med om det nu blir några sånna.
För jag pansionsparar inte. Och  jag kan sätta hur mycket pengar som helst på att den dagen jag går i pension så finns där inga pansionpengar som man får varje månad när man jobbar. Det är ju bara siffror på ett papper inget annat så jag tror inte på det alls. Man skulle fått välja själv om och när man kunde plocka ut dom. För det är rätt irriterande och ha dom på ett jävla papper och inte i handen. Ge mig pengarna i handen istället så ska jag förvandla dom till det dubbla på väldigt kort tid så kanske man kan ta pansion 10år tidigare istället..Haha..Måste ju finnas nån lag eller nånting som borde kunna göra så inte den äckliga staten hade hand om pengarna för där gör dom för fan ingen nytta. Det är ju mina pengar så jag borde få bestämma över dom. Nån mer än jag som skulle vilja ha sina pengar direkt i handen? eller är det bara jag som tycker det är helt jävla fel det dom håller på med? 

Satan vad man kan skriva och skriva i denna bloggen fast man inte vet vad man ska skriva när man börjar med första ordet..Hehe..Nop lägg dax..Natti Natti gott folk
 

Ännu en helg har gott...

Ja ännu en helg har sprungit iväg. Idag har det bara spö regnat här så har inte varit utanför dörren idag. Jag har tagit det lungt hela dagen. Så vad har hänt under helgen då jo i fredags låg jag mäst och kollade på tv och film. Kollade på film till 6 i lördags morgon sen sov jag till halv 3 på eftermidagen det var rätt skönt faktiskt. På kvällen blev det lite fest satt först och drack ett par groggar framför datorn och lyssnade på musik. Sen tog jag en taxi till polaren och fortsatte och kröka. Sen gick vi ner till krogen och drack vars en "vit ryss" och gick vidare på en annan fest. Det slutade med att jag kom hem 6 imorse och sen gick jag och la mig 8 och sen kom där en kund och skulle handla lite tattoo grejor vid 11. Så fick sova 3h så man är lite sliten. Sen beställde jag kinamat biff och bambuskott riktigt gott var det. Efter det har jag bara vilat lite, suttit vid dator och lite sånt.. 

Jag fick erbjudande om att köpa en pitbull tik igår med stamtavla. Synd man inte har tiden till att ha en hund till annars skulle jag köpt henne direkt. Men men man kan inte få allt som man vill här i världen. Annars skulle nog inte Schooby tackat nej till en flickvän..Hehe..

Veckan blir nog lugn som vanligt. Jag har ingenting inplanerat än så länge. Jag måste skrapa ihop lite pengar som jag hade räknat fel på när jag beställde grejor från Kina. Så får väll sälja mig själv eller nått så jag får ihop pengarna..Haha..

Nope nu är det sängen som gäller är svin trött och somnar snart här framför datorn. Natti natti gott folk

Ett par härliga dagar har gott..

Jag har inte bloggat på ett par dagar nu. Igår kväll fick jag besök av en underbar och söt tjej. Vi började prata på en sida i söndags och fortsatte på msn och fortsatte i telefon i måndags. Sen dess har vi nästan pratat i stort sett dygnet om. Om allt mellan himmel och jord. Och igår kom hon hit och vi hade det mysigt och kollade film och lite sådant mys. Helt enkelt en sådan person som behövs nu i höst och vinter mörkret. Behövs en liten sol stråle som kan komma hit och skina upp tillvaron när allt är grått och trist. Det är inget tal om något förhållande för hon blev dumpad av en idiot för mindre än en vecka sen som bröt deras förlovning och lite sådana tråkigheter i ett sketet sms. Så jag har bara stöttat henne och försökt få henne på bättre tankar och humör. Jag vet själv hur det är att gå igenom en sådan grej och hur lätt det är att gräva ner sig och hur dåligt man kan må och ingen förtjänar något sådant. Men det är kärlek och det är något man alldrig kommer att förstå sig på här i livet. Så, så länge får jag skämma bort henne lite. Det är något alla behöver här i livet ibland. Jag har kommit på det att just nu har jag inte tid med ett förhållande heller hur mycket jag än vill ha det. Men det måste finnas tid. Just nu tar jobbet upp mycket tid och det är något jag vill satsa 100% på i nu läget. Så det får ta den tiden det tar. För nångång i livet så kommer det dyka upp ettt förhållande som man kommer bli lycklig ut av. Det går inte att sitta och leta och leta som jag har gjort innan för man kommer bli sårad många gånger till om man gör så tyvärr. Så man får se vad framtiden utvisar. För just nu känns allting underbart ändå. 

Tänker på dig vännen och sötisen!

Jag älskar internet och alla trevliga människor som man får chansen att lära känna som man alldrig skulle möta i det vardagliga livet! Som mina underbara vänner i Göteborg Lotta och hennes dotter Michelle finns även länkar till deras bloggar här på min sida.


Imorgon ska jag ha möte med min nya praktik handläggare. Ska möta henne vid tåget imorgon så ska vi åka in till Kristianstad. Och det kommer att gå jättebra är jag nästan helt säker på. 
I helgen får vi se vad som händer. Ingenting bokat än så länge det gör jag imorgon.
Shit nu sparng klockan iväg igen. Så nu måste jag hoppa i säng så man är pigg till mötet för imorgon kan jag inte sova på tåget direkt...Hehe..Då måste jag sitta och vara lite social.

Natti natti gott folk!
 


Nostalgi tripp..

Har suttit och kollat runt lite på tradera och ska in handla en Nintendo 8bitars konsol hade jag tänkt. Det är det ända jag fattas för jag har laggt undan alla gamla roliga spel i förebyggande syfte. För Nintendo 8bitars är alldrig något som man kommer tröttna på. Hade varit fint nu i vinter och lägga lite tid på och sitta och lira. 
Måste påpeka också jag är ingen tvspels människa för det flyger handkontroller till höger och vänster när jag sitter och spelar och sen blir det en massa svordommar. Så nya spel har jag inte tålamod att sitta och spela.
Sen hittade jag även ett playstation 1 med alla roliga spel som jag lade bud på direkt. Finns en del roliga spel som tex Resident Evil 1, Crasch Bundicot, Silent Hill m.m. Så det ska med in handlas.
Nu har jag ett Super Nintendo som jag alldrig kommer göra av med och sen har jag ett gammalt Sega med alla Sonic spelen och några gammla Game&Watch Nintendo.
Jag har haft Xbox 360, Playstation 3 och Nintendo Wii mwn sålde dom direkt. Har inget tålamod när man måste sitta och spela veckovis för att komma nånstans i spelen. Det ska vara enkelt då är det bäst.
Kan ju beskriva mitt temprament när jag sitter och spelar tex så slog jag sönder 3st tangentbord när jag satt och spelade windows inbyggda pinball spel för att det inte ville som jag ville..Haha!
Då är det bättre med dom gammla hederliga spelen som man kan sitta och lira hur mycket som helst och handkontrollerna kan man göra nästan vad som helst med utan att dom går sönder.Hehe..
 

RSS 2.0